Grouper.mk 1.0.3


4239 kb


Grouper.mk

Grouper.mk е водечка платформа за групни попусти и дневни зделки во Македонија, која нуди непобедливи зделки на попусти до 90% за најдобрите работи што може да се видат, вкусат, искусат и купат во земјата.

Покрај услугите и производите кои се нудат може да најдете одлични зделки за патувања низ светот.
Инсталирајте ја Grouper апликацијата и почнете да штедите додека откривате нови ресторани, салони за убавина, спортски клубови и други локални компании од Македонија.

Дозволете оваа апликација да стане ваш локален водич и ќе бидете на само еден клик од купоните кои ви ги обезбедуваат најголемите попусти кои се нудат во Вашиот град. Кога сте гладни, жедни, барате интересна понуда за викенд или авантура или пак имате потреба од здравствена услуга или можеби имате гости кои сакате да ги прошетате низ градот, прво проверете на Grouper.

Секојдневното надополнување со нови зделки ќе ги испорача сите попусти кои ги барате. Сите зделки се достапни за користење веднаш по купувањето, а вие сте на само неколку кликови од релаксирачка масажа, вкусен ручек или егзотичен одмор.

Со Grouper апликацијате, можете:
- Лесно да ги прегледате и филтрирате сите зделки за да најдете онаа што Ви е потребна Вам.
- Да купувате купони од зделките кои Ви се допаѓаат.
- Да ги следите Вашите купени купони и да ги означувате употребените за подобра евиденција.

Инсталирајте ја Grouper апликацијата и уживајте во ниските цени и попустите за производи, услуги и патувања. Земете го водичот за истражување најдоброто што Македонија има да го понуди со затшеди до 90% од редовните цени!

---------------------------------------------

Grouper.mk is the leading eDeal platform in Macedonia delivering unbeatable deals for up to 90% off the best stuff to do, see, eat, experience and buy in the country. Beside the services and products offered you can find the best travel deals for all over the world.

Download the Grouper app and start saving while discovering new restaurants, beauty salons, sports and many other local businesses from Macedonia. Let this app be your local guide and you will be just one click away to the coupons that entitle you to the greatest discounts offered in the city. Weather you are hungry, thirsty, looking for a getaway weekend or adventure, or maybe want to visit a doctor or take your guests to an event first check Grouper.
Every day a replenishment of deals will deliver all the discounts you like. All deals are available to use immediately so you are just few taps away from a relaxing massage, a delicious lunch or an exotic holiday.

With the Grouper app, you can:
- Easily review and filter all the deals to find one tailored to your taste and need.
- Buy coupons for the deals you like.
- Track your purchased coupons and mark the used ones as redeemed.

Pick up the Grouper app and start enjoying low prices without settling for bargain products, services and travel. Grab the ticket to explore the best Macedonia has to offer at savings up to 90% off!

Recent changes:
Верзија 1.0.2
* Додаден нов преглед на зделки
* Додадена опција за споделување на зделка
* Додаден е бројач на купени купони
* Додадени нови опции за сортирање на зделки

Верзија 1.0.3
* Директно поврзување на facebook линкови со апликацијата
* Оптимизирање за преглед на таблет
* Додаден бројач на зделки при одбирање на подкатегорија
* Избор при повикување од повеќе тел. броеви на компанијата
* Избор на преглед достапен и за нелогирани корисници
* Поправени мали баг-ови

Download and use it now: Grouper.mk 1.0.3 free download

Add a review

Tell us your experience with Grouper.mk 1.0.3

Related programsOur Recommendations

Qonline 京站i購物

Qsquare京站時尚廣場官方購物(手機版)APP是專為手機用戶推出的行動購物軟體,具有商品搜尋、瀏覽、購買、支付、收藏、訂單查詢等在線功能;為用戶提供快速方便的手機購物新體驗,24小時不打烊可隨時訂購,快速又方便,讓您隨時掌握流行資訊零時差。 Qonline購物APP特色: 1. 時尚購物新體驗,可多圖瀏覽,指尖滑動隨心所欲查看最新優惠商品 2. 便利快速24小時行動購物不打烊 3. 活動推廣通知,好康優惠絕不錯過 4. SSL 128bits最高安全等級加密,手機付款好

Download

Todays Menu Aruba

Todays Menu Aruba gives users the following possibilities: - Look up...

Download

Carrefour

Carrefour Saudi mobile app

Download

CelusPR

CelusPR is the first Puerto Rico mobile application to really understand what a user searches for when looking for a new cellphones, now there is no need to ask lots of questions like Is it unlocked?…

Download

Simple Game Swap

Tired of your local game store giving you pennies on the dollar for your...

Download

Trick4Deals

Trick4deals.com is one of the fastest growing site for online shopping best money saver deals and money making tricks. We provide best discounted deals to our visitors for maximum saving. You can Re…

Download

NL Store

Совершайте покупки из ассортимента NL International в официальном приложении NL Store. Теперь для покупки вам не обязательно иметь под рукой компьютер – достаточно вашего смартфона. Приложение NL St…

Download

Lootlo Online Shopping

Now get your hands on the most amazingly discounted deals at this Fast...

Download

Raiders for Life

Raiders 4 Life strives to offer the most convenient shopping experience possible for our customers. Now you can buy our amazing products and connect with Raiders 4 Life wherever you are with our mobile app! App Features: -Browse and buy ou

Download


Thumbnail of Grouper.mk

Size: 4239 kb

Rating:

4 stars

Operating System: Android

Publisher/Developer: grouper.mk

Release Date: Jul 22, 2014

View Program Details